Avsnitt om privatekonomi och aktiebolag
Sök:

Avsnitt om privatekonomi och aktiebolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Snart nyföretagare

ställde för sedan frågan: Avsnitt om privatekonomi och aktiebolag

Hej!

Jag har nyss sagt upp mig och ska starta en egen konsultfirma som ägare och enda anställd. Det vore intressant med ett poddavsnitt på hur man hanterar ett AB i samband med ens privatekonomi. Jan och Caroline borde ha samlat på sig lite tips från sin erfarenhet som egenföretagare.

Om någon annan har länk- eller lästips på detta tema tas de tacksamt emot!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har skrivit en artikel om aktiebolag, du hittar den artikeln här! Väldigt läsvärt!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-22 klockan 12:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.