Avsnittsförslag - Danska småbolag
Sök:

Avsnittsförslag – Danska småbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Avsnittsförslag – Danska småbolag

Hej. Jag har ett förslag på ett avsnitt som skulle kanske passa er. I affärsvärlden som är ute just nu är en artikel om danska småbolag. De saknar risk aptit i danmark för de 21 listade småbolagen. Kan ni tänka er att göra en genomgång av dom? Ert skånska perspektiv passar ju bra där.

 

Med vänlig hälsning,
Martin

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tyvärr är jag ju inte för några större investeringar i småbolag annat än i lekhinken. Jag känner mig inte heller kvalificerad att göra någon genomgång av dessa, men kanske någon annan läsare kan tipsa?

Tack för förslaget i alla fall, det uppskattas! 👍

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-18 klockan 16:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.