Bankkonton med ränta ?
Sök:

Bankkonton med ränta ?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Monika

ställde för sedan frågan: Bankkonton med ränta ?

Hej!

Jag undrar om det finns Någon Bank Alls idag som har ränta på vanligt bankkonto med mer än 0.6% ? Isåfall vilken och hur mycket ?

Tack på förhand  :)

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Läs på Compricer eller Finansportalen som uppdaterar räntorna hos olika nischbanker.

Närmare 1% med insättningsgaranti kan du få på rörligt konto.

1-2 % om du binder 1-5 år på fasträntekonto.

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej Monika, du skulle exempelvis kunna kolla hos coop. dom har 0,95% ränta vill jag minnas. Fria uttag, ingen ”bindningstid” och insättningsgaranti

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Drojn

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Förra inlägget skulle inte hamna som kommentar.. så här kommer det:

Hej Monika, du skulle exempelvis kunna kolla hos coop. dom har 0,95% ränta vill jag minnas. Fria uttag, ingen ”bindningstid” och insättningsgaranti

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-30 klockan 22:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.