Barnförtalj på avanza
Sök:

Barnförtalj på avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria sundström

ställde för sedan frågan: Barnförtalj på avanza

  1. Hej. Blev precis medlem på avanza, kom in på deras barnportfölj. Någon som har koll på den? Rekommenderar ni att månadspara i den?

Mvh

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Avanza Global 100%. Automatisk månadssparande. Det är allt vad du behöver på Avanza.

Mvh. Filip

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det beror helt och hållet på vad du sparar till. Om du sparar till ett barn son inte är så gammal så är det säkert en ok portfölj, men det finns troligen bättre.

Läs exempelvis om Globala barnportföljen här på bloggen om du vill spara under en längre tid (mer än 10 år).

För kortare tider (ca 6 år) är nybörjarportfölhen säkrare.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-11 klockan 23:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.