Barnspar
Sök:

Barnspar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av P-O

ställde för sedan frågan: Barnspar

Såg att vi har ett gammalt sparande till barnen i Swedbank Robur obligationsfond  Dis hos Nordea i barnens namn som vi ej sätter in några pengar på längre.

Idag sparar vi till dom i LF global index nära vad ska vi göra med obligations fonden behålla eller sälja och flytta pengarna till LF.

Mvh P-O

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Flytta över pengarna till LF. Om det är mycket så flytta inte över allt på en gång!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Säger som Anna-Karin!
  Ett barnspar brukar vara på lång sikt, så då passar inte en obligationsfond så bra, flytta till t.ex LF Global Indexfond vore bättre!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-13 klockan 00:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.