Basics om Tjänstepension
Sök:

Basics om Tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av jlbb

ställde för sedan frågan: Basics om Tjänstepension

Hej..! Finns det något avsnitt om Tjänstepension? Som den #155 vilket var väldig bra om Allmän Pension. Tack!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Vad jag vet så finns det inget avsnitt som endast tar upp tjänstepensionen, finns ett kort utlägg om vad tjänstepensionen i detta avsnittet iaf.

Har du några speciella frågor så kan jag eller någon annan säkert besvara dessa!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Vet att det finns på agendan i alla fall men finns nog inget som enbart är dedikerat till just tjänstepension. Men som Robin säger, finns många på forumet som har bra koll :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Drojn

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-30 klockan 19:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.