Bästa bank utan avgifter
Sök:

Bästa bank utan avgifter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kim

ställde för sedan frågan: Bästa bank utan avgifter

Hej

Funderar på att byta bank nu när handelsbanken börjat med avgifter. Vilka alternativ är bäst? använder gratis betalkort redan och fondsparar på avanza.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

konsumenternas.se kan man jämföra bankernas avgifter. Jag har Skandia, men tänkte att det kanske finns bättre med tanke på att de har avgift för kort och inte de bästa alternativen för utlandsöverföring, men när jag kollar vad de andra bankerna har för avgifter kanske det inte är så illa.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Länsförsäkringar bank allt gratis utan Visa kort. Då får du fixa gratis kreditkort som Norwegian Visa. Går att ladda kortet med inbetalning. Riktigt smidigt. Preem Mastercard samma princip men ta inte ut kontanter i från bankomat då det kostar i avg. Lycka till.

Mvh. Jack

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-04 klockan 15:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.