Bästa cashback kreditkortet?
Sök:

Bästa cashback kreditkortet?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rune I

ställde för sedan frågan: Bästa cashback kreditkortet?

Hrj

Är detta det bästa cashback kortet just nu?

https://www.rebilla.com/se/kreditkort/

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Komplett Kreditkort ger fortfarande en högre bonus beroende på hur mycket du spenderar, Rebilla har en maxgräns på 1000 kr per år i bonus, Komplett 2000 kr.

Nackdelarna med Rebilla vs Komplett just nu enligt mig:

  • Lägre maxtak på bonus (som jag nämnde ovan)
  • Inga försäkringar (Komplett har reseförsäkring och köpskydd)
  • Inget stöd för Google/Apple pay (deras kundtjänst säger att dom jobbar på det)

Dock verkar Rebilla investera mycket mer i sin produkt, så förhoppningsvis springer dom om Komplett kreditkort snart. Komplett kreditkort har ingen app, deras hemsida är superlångsam, deras kundtjänst tar 30 dagar på sig att svara och transaktioner dyker inte upp på hemsidan förrän 2-3 dagar efter ett köp.

Komplett kreditkort är bra på pappret, men känns trögt och föråldrat om man jämför med t.ex. Revolut.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-02 klockan 10:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.