Bästa fonder 2018?
Sök:

Bästa fonder 2018?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joel

ställde för sedan frågan: Bästa fonder 2018?

Kommer det en 2018 version eller är 2017 oförändrad? Och hur skulle du gjort ifall du hade runt 200k för att investera och månadspara 5000? Tycker du att det är OK att gå in med 200k i samma som man tänker månadspara i? Tänker främst på din ”Bästa fonder 2017” /Joel

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Ja, det kommer en uppdatering, högst sannolikt nästa söndag den 14 januari. Det tar lite tid för fonderna att uppdatera sina årssammanställningar. Men den kommer högst sannolikt vara ganska lik den för 2017.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ja, det kommer vara en lista för både lite mindre och lite mer pengar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson
 2. Vit pil

  Toppen satt precis med samma fundering, då jag fattat tycke för dina strategier kring sparande. Väntar sonika 2 veckor till med att gå in så man kan gå efter färsk data! Tack för en intressant blogg.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Emil
 3. Vit pil

  Hej

  Kommer uppdateringen idag söndag 14 januari?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Alex
 4. Vit pil

  Ja, förhoppningsvis.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson
 5. Vit pil

  Hej, vart kan jag hitta uppdateringen?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Alazar
 6. Vit pil

  Den släpps imorgon, tog lite längre tid än jag trodde. :-)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-02 klockan 06:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.