Bästa fonder 2019
Sök:

Bästa fonder 2019

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jacob

ställde för sedan frågan: Bästa fonder 2019

Undrar bara om det kommer ett bästa fonder 2019 blogginlägg? Väntar ivrigt!

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ja, det kommer preliminärt den 12 januari.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Inget svar på frågan ovan, dock ett hejarop för den fantastiska blogg ni skriver! Välskriven och så tydlig att även jag som ibland tycker det är krångligt med aktier läser så mycket jag bara kan! Tusen tusen tack för allt arbete ni lägger på detta viktiga ämne. Nu har jag öppnat konto på avanza och lysa (är bara så ledsen att jag inte upptäckte länken på er blogg förrän jag redan öppnat konto hos lysa, som kunde bidragit om än så lite lite..)

Nu önskar jag er riktigt gott slut och hoppas givetvis på ett gott akrieår 2020! Även om jag ser några varningsklockor här och där i kommentarsfälten.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-30 klockan 10:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.