Bästa kreditkortet 2017/2018?
Sök:

Bästa kreditkortet 2017/2018?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Medina

ställde för sedan frågan: Bästa kreditkortet 2017/2018?

Hej!

Jag undrar vilket kreditkort som är bäst att ha nu såhär i slutet av 2017 eller under 2018? Är det fortfarande OKQ8 som är mest lämpligt?

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

OKq8 är inte längre det bästa kortet då de sänkt sin cashback.

Idag är PREEM eller Shell bäst men shell har allt mindre antal mackar att tanka på. NOWO har kommit med cashback kort men pengarna går till ett fondspar. Dock ser det ut som du har rätt till försäljning och flytt av medel så om man orkar administrationen kan NOWO vara intressant att titta på.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Både Preem och Shell sänker bobusen från 1% till 0.5% från årsskiftet.

  Hälsningar Lasse Almqvist

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Lars Almqvist
 2. Vit pil

  Som komplettering till ovanstående verkar Remembers kreditkort ge högst bonus just nu, alltså 1% på alla inköp och ingen årsavgift första året, därefter 295 kr. Skulle vara intressant att få reda på om något annat bolag är bättre, alltså om man inte är intresserad av att låna på kortet. Att ha flera kort är ju inte fel, t ex ett bara för utlandsresor, typ Santander.

  Hälsn. Lasse

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Lars Almqvist

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ger inte Nowo bara cahback till vissa butiker på nätet?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Nowo-kortet (annonslänk). De köper fondandelar för din cashback men det sker bara 1 ggr per år. så dera cashback är väl sådär. Jag står fast vid mitt val av PREEM sen flera år tillbaka.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Staffan
 2. Vit pil

  Ange gärna koden: rikatillsammans om du registrerar dig, det ger dig 100 kr i insättning (och mig också en liten ersättning).

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson
 3. Vit pil

  Hej!

  Heads up på Ikano

  Från och med i år är det bara 1% på drivmedel och 0% på restauranger. Även 25 kr/mån ”avi-avgift” den månad man använder kortet. Om man inte tankar för summor som genererar mer än 25 kr eller endast nyttjar en speciella månadserbjudanden (förmodligen med ett maxtak) så är det knappast värt att ha detta kort.

  Heads up på Preem:

  0,5% gav också en maxbonus på 200 kr per månad :( (var förut 400kr/mån)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johannes
 4. Vit pil

  Preem har nu en extra bonus till de som prenumerar på tidningen Aktiespararen. 40 öre får du t ex på diesel/liter på bemannade och obemannade stationer så länge du är prenumerant.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Gunnar

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-08 klockan 18:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.