Bästa privatlån?
Sök:

Bästa privatlån?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Bästa privatlån?

HejJag vill få ett privat lån och investera allt i aktier. Vad är det bästa alternativet med högsta belopp (jag tänker 100,000-300,000) och lägsta ränta?

 

Min årliga inkomst ca 400 000 och jag har inga skulder.Jag kan betala tillbaka inom 1 eller max 2 år.Tack på förhand Valerio

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avråder dig från att ta ett lån för att investera på börsen. Det finns inga garantier för avkastning och i värsta fall blir du skyldig väldigt mycket pengar (som du inte har?)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag kanske. Har Fästeräntan konto till nästa månad sen jag köper mer. Jag tror det bra tid att köpa pga corona panic.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hur kan du veta när aktiepriser går upp igen? Det tar tid att för börser att återhämta sig.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    MLT

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-26 klockan 01:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.