Bästa programmet/appen för budget och uppföljning av sparande
Sök:

Bästa programmet/appen för budget och uppföljning av sparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Calle

ställde för sedan frågan: Bästa programmet/appen för budget och uppföljning av sparande

Hej, är den någon som har ett bra tipps på en mer avancerad excelmall för att strukturera sin privat ekonomi och budgetverktyg,?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag håller på och utvecklar ett som kommer att släppas inom ett par veckor. Mejla mig på jan[AT]rikatillsammans.se så kan du vara med och beta-testa om du vill. 👍

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Jan
  Tack för en fantastisk podd.
  Jag är också gärna med och beta-testar din app.

  /Anders

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Anders Fahl

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-13 klockan 07:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.