Bästa sättet att följa Dow?
Sök:

Bästa sättet att följa Dow?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av E

ställde för sedan frågan: Bästa sättet att följa Dow?

Howdy

jag vill betta på en fortsatt fin framtid för Dow Jones. Är det nån som har tips på hur man bäst gör det tex vilken indexfond eller helt enkelt köpa aktier?

Jag skulle helst vilja snabbt kunna köpa/sälja en börshandlad index fond utan växling till euro och risk att förlora allt.

Jag har hittills kört med både Avanza och SHB index fond hittills där den senare gått bäst, men den följer ju något annat jämförelseindex. De har olika stopptider  och har tagit olika lång tid på sig att få in stålarna på kontot efter sälj. Avanza hade även sämre avkastning än SHB när jag gjorde ett test köp och sälj under samma dag.

/e

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Via denna länken har jag gått in via Avanza och valt ut ETF:er efter dina kriterier, du har då två ETF:er att välja på om du investerar via Avanza.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-31 klockan 22:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂