Behöver hjälp med tjänstepensionen
Sök:

Behöver hjälp med tjänstepensionen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av G

ställde för sedan frågan: Behöver hjälp med tjänstepensionen

Hejsan jag är med i SAF-LO och har precis börjat tagit tag i tjänstepensionen. Men tycker att det är svårt att få ett grepp om det. Så jag undrar vart man ska placera sin tjänstepension? Synd att det är en djungel och svårt att få grepp om dom olika alternativen

 

Måste säga att det hade varit riktigt roligt om det kom ett avsnitt om detta på bloggen.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej G.

 

Riktigt enkellt om du har Saf-Lo likt mig. Du har 2 st bästa val att välja Amf fondförsäkring eller Länsförsäkringar fond Liv? Gå in på fora.se och väljer en av dem. Själv har jag LF,men Amf är riktigt bra och kostar lika mycket. Då hamnar du i entre lösning som sköter sig själv åt dig. Idag hade jag valt Amf fondförsäkring få jag gillar även Amf Global aktiefond lika mycket som LF Global indexnära. Ha det så bra. Lycka till.

 

Mvh.Jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-13 klockan 10:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.