Behöver tips på en till fond! (Nybörjarfotöljen)
Sök:

Behöver tips på en till fond! (Nybörjarfotöljen)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Molly

ställde för sedan frågan: Behöver tips på en till fond! (Nybörjarfotöljen)

Hallå, för oss som använder Nordnet och är novis (inte så mycket pengar) kan inte investera i XACT Småbolag då Jan rekommenderar att man investerar 5% i den, vilket är 500 kr (alltså skulle det krävas ett månadssparande på 10 000), finns det inte några värda alternativ som kan ta dennes plats? :(

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Alternativet är väl t.ex. Didner & Gerge Småbolag eller Lannebo Småbolag. Men annars går det lika bra att inte månadsspara i den och sedan bara balansera om till den vid några tillfällen om året. Det är inte jätteblodigt. Jag ska förtydliga det i artikeln.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-12 klockan 06:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.