Belåna globala barnportföljen
Sök:

Belåna globala barnportföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Myntet

ställde för sedan frågan: Belåna globala barnportföljen

Hur ska man tänka om man är sugen på att belåna en del av GBP kanske 10-15% under låt oss säga 10-15 år?

spelar det någon roll när man hoppar på en belåning? Är det mer fördelaktigt att hoppa på när portföljen ligger nere eftersom det troligen kommer en kris inom några år. Eller jämnar det där ut sig över tid ändå?

Man vet ju i regel inte förrän efter en kris var borren är  skulle man hoppa på en belåning mitt under en topp kan man ju hälsa hem känns det som.

mvh

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Tror att resonemangen i dessa artiklar kanske kan hjälpa dig ta ett beslut.

Belåna aktieportföljen eller inte belåna? Det är frågan.

Tänk om det är så att du har för lite lån?

Hälsningar

Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Botten ska det stå naturligtvis

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-15 klockan 08:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.