Belåning nordnet
Sök:

Belåning nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Olof

ställde för sedan frågan: Belåning nordnet

Hej,

Jag öppnade ett kreditkonto på nordnet och tänkte eventuellt börja använda det.

Jag har kreditkontot kopplat till en nybörjarportfölj och den enda aktiviteten där är att jag har automatisk månandsspar där.

Jag blev därför väldigt förvånad när jag loggade in och såg att senaste köpet nordnet gjort så användes min kredit och jag låg nu – 353 kr på kreditkontot.

Hur kommer detta sig, tycker det känns väldigt konstigt att nordnet använder kredit när jag sätter in en fast summa att investera. Måste jag nu istället gå in varje månad och betala tillbaka lånet?? Någon annan som har upplevt detta?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Köpte du något som handlas med courtage? I så fall kan kontot ha övertrasserats och har du kredit beviljad drar väl Nordnet courtaget därifrån.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej,

  Efter närmare undersökning så inser jag nu att jag har satt upp månadsspar för mer än jag sätter in. Så det var inte så konstigt

  3+
  Gravatar ikon för användaren
  Olof

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-08 klockan 07:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.