Betal-Kreditkort
Sök:

Betal-Kreditkort

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lars Danielsson

ställde för sedan frågan: Betal-Kreditkort

Behöver kreditkort utan avgifter. Kan också vara ett betalkort. Tillgodoränta och gärna bonus på det man handlar. Ibland gör jag några få internetköp också.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ja då är det komplett bank som gäller 1% bonus på allt och 2% på internetköp. I andra hand Shell MasterCard med 0.5% bonus och 2% ränta på insatta pengar upp till 15.000kr.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Håller med Komplettbank kortet ger mer % än andra.

Men man får alltid se upp så att dessa inte börjar ta ut årsavgift.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-30 klockan 15:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.