Betalkortet Rocker
Sök:

Betalkortet Rocker

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Betalkortet Rocker

Hej. Jag har nu Revolut som betalkort men har börjat intressera mig för Rocker. Den största anledningen är att jag kan swisha in pengar och då kan jag göra mig av med mitt bankkort från Handelsbanken.  Det verkar vara likt revolut så länge man är i Sverige, dock inget mikrospar.

någon annan som tittat på det?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har beställt hem Rocker-kortet (mest pga 100 kr på kortet). Verkar vara bra men basic, rätt likt PFC. Känns som att Revolut ändå har fler funktioner och bättre app? Här är en jämförelse.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Om du vill du av med betalkort från Handelsbanken betalar du fr.o.m. 2020 en månadsavgift (25kr) för att använda deras basispakket. De har nyligen anpassad deras villkoren.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-29 klockan 06:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.