Better Globe - investering och avkastning
Sök:

Better Globe – investering och avkastning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ola

ställde för sedan frågan: Better Globe – investering och avkastning

Tack för en bra sida och en lika bra podd.Jag är 45 år och funderar på att under en 15-års period köpa 100 träd/år i Better Globe. Tanken med tidsplanen är att få slutavkastningen då jag är mellan 65 och 80 år. Min fundering är hur de årliga avkastningarna ser ut och hur man bäst placerar dessa? Att köpa nya  träd kommer inte att vara intressant.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Denna artikel borde kunna svara på frågan. Citat:

”I fallet med Better Globe kommer avkastningen först efter fem år på grund av att träden behöver växa och börja ge avkastning i form av frukt, gum arabica eller något motsvarande. Du kan även läsa mer om det i följande artikel:

Över 50 000 kr i årets avkastning från Better Globe

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-26 klockan 11:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.