Better globe lägesrapport
Sök:

Better globe lägesrapport

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Göran

ställde för sedan frågan: Better globe lägesrapport

Hej. Sparar i Better globe sen ett halvår. Finns ngt sätt att se hur företaget utvecklas. Hur trädplanteringen fortskrider, hur ny mark för nya projekt förvärvas. Allt sådant som man skulle vilja se för känna sig trygg med sin investering. Har tänkt lite på att hemsidan är väldigt ”stilla” och att det som hörs ifrån better globe är ett månatligt ”tack för dina pengar”. Vet att du Jan har varit på plats och sett verksamheten men nog vore det väl en enkel sak att ha ett nyhetsbrev e dylikt. Lite bilder på nya träd nya medarbetare ny mark etc. Varför har man inte det?

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Precis som du skriver så står det rätt mycket info på Better Globes hemsida. Dock inte riktigt det redovisningen som du efterfrågar. Den brukar komma en gång om i året i november i samband med att avkastning betalas ut och det kommer någon slags årsrapport. Ska se om jag kan be dem att komma med fler detaljer i år.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ser att jag missat lite på hemsidan. Frågan återstår dock. Det som är nyheter på ter sig lite fluffigt. Varför ingen statistik över antal planterade träd, döda träd, unga träd gamla träd etc. Varför ingen text om hur ledningen ser på tillväxten vilka möjligheter som finns och vilka problem som finns?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.


Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.