Better globe lägesrapport
Sök:

Better globe lägesrapport

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Göran

ställde för sedan frågan: Better globe lägesrapport

Hej. Sparar i Better globe sen ett halvår. Finns ngt sätt att se hur företaget utvecklas. Hur trädplanteringen fortskrider, hur ny mark för nya projekt förvärvas. Allt sådant som man skulle vilja se för känna sig trygg med sin investering. Har tänkt lite på att hemsidan är väldigt ”stilla” och att det som hörs ifrån better globe är ett månatligt ”tack för dina pengar”. Vet att du Jan har varit på plats och sett verksamheten men nog vore det väl en enkel sak att ha ett nyhetsbrev e dylikt. Lite bilder på nya träd nya medarbetare ny mark etc. Varför har man inte det?

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Precis som du skriver så står det rätt mycket info på Better Globes hemsida. Dock inte riktigt det redovisningen som du efterfrågar. Den brukar komma en gång om i året i november i samband med att avkastning betalas ut och det kommer någon slags årsrapport. Ska se om jag kan be dem att komma med fler detaljer i år.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ser att jag missat lite på hemsidan. Frågan återstår dock. Det som är nyheter på ter sig lite fluffigt. Varför ingen statistik över antal planterade träd, döda träd, unga träd gamla träd etc. Varför ingen text om hur ledningen ser på tillväxten vilka möjligheter som finns och vilka problem som finns?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Vilken bra fråga! Oerhört intressant statistik som borde finnas kvartalsvis. Om 10 000 000 000 träd ska planteras måste man följa upp hur man ligger till.

  Jag gick nyligen till hemsidan för att ta reda på hur de reagerar på kritiken på Affärsvärldens och Magasinetfilters artiklar.

  Det fanns ett svar, fast lite gömt och man fick scrolla en hel del för att hitta det. Det var igentligen inget svar och de nämnde inte heller vilka tidningar det är som kritiserar dem.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-04 klockan 08:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.