Better Wealth
Sök:

Better Wealth

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Simon

ställde för sedan frågan: Better Wealth

Hej!

Någon som testat Better Wealth? Ska fungera som en fondrobot fast den ska dra ner risken innan börsen går sämre.

dvs ska den förutspå marknaden. Avgiften ligger på ungefär 1%

Något att ha eller för bra för att vara sant?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej.

Better Wealth = SPÅKULA.

Om man tror på det att någon har den förmågan att se i framtiden är det ganska ok och ganska dyr investering om man är kännslig för höga avgifter . Om det var så enkellt och effektivt hade alla profesionella fond förvaltare skaffat sig en sådan framtids lycko glob (kristalkulan). Det är något som du måste avgöra själv. Själv tror jag inte på något som kan se i morgon dagen/framtiden. Lycka till.

Mvh. Jack

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-23 klockan 15:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.