Billigaste banken för betalkort
Sök:

Billigaste banken för betalkort

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tim

ställde för sedan frågan: Billigaste banken för betalkort

Hej.

 

jag har Swedbank och dom drar internet betalning 43kr och bank kort Mastercard 63kr. Varje månad.

Dessa dolda avgifter sticker lite i mina ögon.

finns det något billigare alternativ?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Själv har jag inget kort på banken där jag har lönekonto. Jag handlar mest med kreditkort men har även PFC och Revolut som betalkort och för över pengar till dem när det behövs. Kollade med min bank om jag kunde få gratis betalkort, men fick till svar att det bara fanns som erbjudande till nya kunder. Om du har mycket lån och pengar hos banken kanske de kan bjuda på avgiften om du frågar, men jag körde med separat kort.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Vilken bank? Gratis online banking?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Valerio
 2. Vit pil

  Skandia tar inte betalt för internetbank (räkningar, överföringar, swish) om det är det du menar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  P.B.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Så mycket skall du givetvis inte betala! Swedbank har ett koncept som kallas Nyckelkund där Internetbank och betalkort ingår.

Ta genast kontakt med banken och få ett anständigt pris. Om jag minns rätt ligger detta på 39 kr per månad.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har Länsförsäkringar som min ”vanliga” bank, dock har jag inget betalkort hos dem – vilket innebär att det är gratis för min del att ha internetbank osv. De tar alltså inte betalt för det som andra banker kallar för ”vardagspaket” eller liknande.

Betalkort skyr jag som pesten i övrigt, just för att man många gånger får betala för något och inte får något tillbaka. Men det är en annan diskussion. :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-12 klockan 07:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.