Bioservo nyemission genom Nordnet
Sök:

Bioservo nyemission genom Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stefan

Den här artikeln publicerades 2017-04-29 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Bioservo nyemission genom Nordnet

Hejsan! Fler med mig fick säkert mail från Nordnet med info om nyemission för företaget Bioservo (senaste teckningsdag 4/5). Är det någon här som funderat på att gå in eller avstå? I så fall av vilka skäl? Om jag förstått är det ett relativt ungt företag som utvecklar och säljer produkter som hjälper människan att anatomiskt rätt utföra diverse muskulära rörelser eller moment.

 

Mvh, Stefan :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Stefan: är för egen del fullt allokerad på annat håll (således ingen allokering från min sida). Hur tänker du själv kring allokeringar i nyemissioner? Hur många procent skulle vara acceptabelt, från din sida, att allokera i en nyemission (vilken som helst)?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hejsan Mathias, tack för ditt svar. Jag har ingen bra koll på detta och har fram till idag bara kört indexfonder men är lite nyfiken på att prova att lära mig lite nytt. Känns dock som om jag ska in på nyemissioner så måste jag veta mer och försöka förstå vad företaget kan tänkas vara värt efter emissionen. Känns svårt och spekulativt. Beroende på om jag hittar mer information så kanske jag går in med ett par procents sparande.
  Mvh Stefan

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Stefan
 2. Vit pil

  Stefan – här har jag skrivit om ett nyhetsbrev som ett par goda vänner till mig har. De har stenkoll på nyemissioner och brukar råda och avråda. Kostar 1 500 kr per år med pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd:

  Längst ner finns ett formulär som du kan fylla i.

  Hälsningar
  Jan

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-29 klockan 16:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.