Bitcoin och USI Tech
Sök:

Bitcoin och USI Tech

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Björn Lindqvist

Den här artikeln publicerades 2017-05-25 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Bitcoin och USI Tech

Hej!Vill skapa en diskussion kring Bitcoin och dess utveckling, de har ju ökat i värde explosionsartat och \”experter\” hävdar att det kommer öka till 10 000 dollar och även till miljonbelopp. Man önskar att man hade varit med på tåget från början när det kostade några cent…Nu har det kommit ett företag som heter USI Tech som verkar hålla på med trading av denna kryptovaluta. Har inte satt mig in i vad de gör riktigt, men finns en presentation här: https://www.youtube.com/watch?v=rEMvhTNdxJAFör mig känns det som pyramidspel, har inte investerat något själv utan fick tipset av en bekant, och är väldigt skeptisk. Hur ser ni på detta?Med vänlig hälsning,Björn

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Formateringen verkade strula, här kommer inlägget mer läsbart:

Hej!

Vill skapa en diskussion kring Bitcoin och dess utveckling, de har ju ökat i värde explosionsartat och ”experter” hävdar att det kommer öka till 10 000 dollar och även till miljonbelopp. Man önskar att man hade varit med på tåget från början när det kostade några cent…

Nu har det kommit ett företag som heter USI Tech som verkar hålla på med trading av denna kryptovaluta. Har inte satt mig in i vad de gör riktigt, men finns en presentation här:

För mig känns det som pyramidspel, har inte investerat något själv utan fick tipset av en bekant, och är väldigt skeptisk. Hur ser ni på detta?

Med vänlig hälsning,

Björn

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Har varit med sedan april 2017 och köpt deras produkt (btcpacks) för ca 5000 kr totalt. Nu kan jag ta ut 1500 kr om dagen tills mina 150 packs har gått ut. Men jag gillar compunding effekten och förtsätter att köpa paket värda ca 50 euro st enda tills företaget existerar. Har tagit ut mina pengar som jag gått in med plus tagit ut en 10000kr extra o då i btc såklart. Känner att jag inte har nåt direkt o förlora. USA o Canada blev i dagarna uteslutna så chans finns att företaget inte kommer att kunna ha btc produkten kvar. Men jag har ju också deras tech tokens o funderar på att gå in med pengar i deras Forex trading också vi får se.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Anna

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-25 klockan 15:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.