Blir det moms på silver om jag köper via och lagrar genom Bullionvault ?
Sök:

Blir det moms på silver om jag köper via och lagrar genom Bullionvault ?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ambjörn Åkerman

ställde för sedan frågan: Blir det moms på silver om jag köper via och lagrar genom Bullionvault ?

Om jag läser på deras hemsida så blir det ingen moms om jag lagrar i de valv de har. Men det blir moms om jag tar hem det fysiskt. Gäller detta också för mig boende i Sverige?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svar från bullionvault:
Hi Ambjorn,

Thank you for your email.

Trading in BullionVault are tax free, because your are trading in BullionVault’s vault, and all metal in our vault are the wholesale market form. Please note the trading and withdrawal are different. If you want to withdrawal physical silver or platinum. VAT will apply.

Please don’t hesitate to get back to me if you have any queries and I’ll be more than happy to help.

Kind regards,
Rui Ma

BullionVault Telephone: +44 (0) 208 6000 130
HongKong Free number: 800964615
Singapore Free number: 8001203973
Website: http://www.bullionvault.com

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-11 klockan 13:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.