Bokslut
Sök:

Bokslut

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stefan

ställde för sedan frågan: Bokslut

När jag tittar lite hastigt på Lysas bokslutshistorik, ser det minst sagt inte förnuftigt ut.

Är det något jag missar och inte förstår, eller är siffrorna de redovisar den krassa verkligheten ?

När/Var/Hur skall de tjäna pengar, långsiktigt ?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Stefan!

Det som visas i deras bokslut är verkligheten, just nu tror jag inte dom har satsat på att bli lönsamma utan istället försökt marknadsföra sig starkt för att få in mer kunder.
När dom väl inte behöver marknadsföra sig lika mycket längre och kunder har kommit in så kan dom gå mot en lönsam verksamhet.
Har ingen aning hur lång tid detta kan ta eller om dom ens kommer dit, tiden får visa detta!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-21 klockan 11:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.