Bolag kopplade till utbyggnad av det svenska elnätet
Sök:

Bolag kopplade till utbyggnad av det svenska elnätet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oscar

ställde för sedan frågan: Bolag kopplade till utbyggnad av det svenska elnätet

Hej,Jag har läst en hel del om det förväntade behovet om ett förbättrat och utökat svensk elnät för att kunna möta kraven på ett fossilfritt samhälle, och då alltså mycket snack om att själva infrastrukturen för transporteringen av el måste byggas ut.Är det någon som känner till några börsnoterade bolag som går att koppla till detta? Bolag som direkt eller indirekt arbetar med utbyggnaden av infrastrukturen för vårt elnät?Tack på förhand! :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Oscar!

Fortum Oyj, ett finsk bolag håller på med att tillhandahålla el till konsumenter, kanske är något att kolla på?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-17 klockan 19:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.