Bolag över MA200 på Stockholmsbörsen
Sök:

Bolag över MA200 på Stockholmsbörsen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas yngwe

ställde för sedan frågan: Bolag över MA200 på Stockholmsbörsen

hej

jag undrar var jag kan hitta hur många bolag som ligger under respektive över MA200 på Stockholmsbörsen?

 

//Thomas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

Jag använder Börsdata. Om du vill handla aktier aktivt är Börsdata nästan ett måste. Väldigt prisvärt. Man kan screena både på längden och tvärsen, även på MA200.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-26 klockan 09:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.