bolån
Sök:

bolån

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: bolån

jag har 800 k kvar i lån.

Är det vettigt och betala av det istället för att ha likvider på kontot, vid en eventuell kraftig inflation?

Om nu inte insättningsgarantin håller.

Har pengarna och lite till så  jag är inte helt blackad om jag gör så.

Eller vad är det bästa alternativet istället för att vara likvid?

F

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Fredrik!

Att bara ha pengarna liggandes på ett konto utan ränta är nog det sämsta man kan göra, så oavsett vad du gör så blir det bättre.

Men läs gärna artikeln ”Fyra-Hinkar-Strategin” för att få lite ideer om hur du kan lägga upp din ekonomi med buffert och sparande!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-16 klockan 13:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.