Bolån hos Landshypotek?
Sök:

Bolån hos Landshypotek?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Magnus

ställde för sedan frågan: Bolån hos Landshypotek?

Jag ska snart omförhandla ränterabatten med Länsförsäkringar som är min nuvarande bank. Jag har 1,43 i ränta efter rabatt på ett bolån som är mindre än 50% av husets värde och har alla mina bankärenden/försäkringar sparade hos LF.

Av en tillfällighet fick upp ögonen för Landshypotek, som jag inte tidigare kommit i kontakt med. Om jag förstår det rätt kommer jag där få en ränta på 1,08%. Vilka erfarenheter har ni av Landshypotek och finns det någon hållhake som inte syns i deras marknadsföring?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Landshypotek AB är ett ytterst stabilt bolag med rötter från 1800-talet. De har under många år framgångsrikt lånat ut pengar till jordbruk.

Nu försöker man uppenbarligen bredda sig och vänder sig även till villamarknaden med något av ett lockpris. Du behöver inte vara orolig, Landshypotek är en seriös inrättning. Dock är det ju så med lockpriser, att efter ett tag brukar villkoren ändras.

Byter du långivare så får du inte slå dig till ro, utan stämma av räntan då och då. Detta bör du i och för sig göra ändå.

Jag har själv inga  lån i Landshypotek, men det beror på att jag har bättre villkor på annat håll.

Lycka till!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-26 klockan 09:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.