Bonus Komplett/Nowo
Sök:

Bonus Komplett/Nowo

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Hampus

ställde för sedan frågan: Bonus Komplett/Nowo

Hej.

Jag vill börja med att säga att jag gillar NOWO och microsprandet och fast besluten att detta kommer ge mig automatiskt ett större sparat kapital i slutet av varje år än om jag inte använde mig av NOWO och microsparande.

Mumin fråga.

Jag undrar om någon vet om jag skaffar och ansluter komplett bank kreditkort till mitt NOWO dagspar- och snabbspar då också får 1% bonus på dem transaktionerna från komplett bank? Sen samtidigt får 2% bonus på det sparade beloppet från NOWO?

Någon som vet?

Detta känns ju väldigt bra om det är så…

 

Tack på förhand

//Hampus

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-29 klockan 13:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.