Bonus på drivmedel
Sök:

Bonus på drivmedel

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lasse Almqvist

ställde för sedan frågan: Bonus på drivmedel

Hej det verkar som om Preem sänker sin bonus till 0,5% från nästa år. Illa. Får väl gå över till Shell om inte de sänker också…

Hälsningar

 

Lasse

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tyvärr kommer även Shell att sänka till 0.5% till årsskiftet.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Då återstår Norwegian (om man tänker flyga med dem) eller kanske Remember?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Lars Almqvist

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Varför inte då kolla på Volvkort VISA? Gratis. Gratis extrakort. 0,5% i bonus. CarPay-appen är grym. Sparkonto med 0,65% där man kan flytta mellan sin spar och kortkonto direkt i appen. Man ser alla transaktioner direkt i CarPay.

Jag är helnöjd!

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-12 klockan 16:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.