Bör jag investera i RikaTillsammans portfölj nu (Oktober 2017) eller invänta årskiftet / ombalasering?
Sök:

Bör jag investera i RikaTillsammans portfölj nu (Oktober 2017) eller invänta årskiftet / ombalasering?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christian

Den här artikeln publicerades 2017-10-15 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Bör jag investera i RikaTillsammans portfölj nu (Oktober 2017) eller invänta årskiftet / ombalasering?

Hej! Jag undrar om ifall det är någon större idé att investera i RikaTillsammans portöfljen som det ser ut nu eller om man bör invänta årskiftet för att följa nästa ombalasering?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Det är kanske inte av någon avgörande betydelse. 2-3 månader är inte mycket om man har flera års perspektiv på sitt sparande. Jag tycker dock att ju förr desto bättre när det gäller all form av sparande. Bättre att börja spara nu och antingen rebalanserar du vid årsskiftet eller så rebalanserar du när du själv tycker det behövs.

Själv har jag en fördelningsnyckel jag köper efter och rebalanserar med hjälp av den vid varje månadsköp.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Johan B,

  Kan du förklara lite mer gällande fördelningsnyckel och hur du gör praktiskt?
  Det hade varit spännande!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Hans G

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-15 klockan 13:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.