Börsen har rasat i över en vecka
Sök:

Börsen har rasat i över en vecka

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Charlotta

ställde för sedan frågan: Börsen har rasat i över en vecka

Jag har min premiepension, ISK, ett par omplcerbara tjänstepensionsfonder och ett privat pensionssparande i fonder. Nu har börsen överallt gått ner sedan en dryg vecka. De enda fonderna som tycks ha gått på plus är Japan och Östeuropa småbolag, men deras kurvor på svd börs är osäkra. Nu undrar jag, ska jag hålla huvudet kallt, behålla mina fonder och vänta ut tills det vänder eller placera om? I vad i så fall?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Om du hade tänkt att spara i en längre tid tex 20 år så ska du inte röra pengarna. Att börserna går upp och ner är vanligt.

 

 

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-11 klockan 19:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.