Börskrasch - när förlorar man pengarna?
Sök:

Börskrasch – när förlorar man pengarna?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anette

ställde för sedan frågan: Börskrasch – när förlorar man pengarna?

En fråga från en okunnig: Man förlorar väl inte pengar automatiskt vid en börskrasch, det är väl först när man säljer det kan bli en förlust? Om man behåller alla fonder/aktier så borde väl börsen vända och man kan komma på plus igen, eller?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är också en anledning till att regelbundet månadssparande är så bra. Fler andelar för samma peng när det är billigt. :-)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Du har fattat galoppen!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.