Börsnotering teckna eller inte?
Sök:

Börsnotering teckna eller inte?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av simon

ställde för sedan frågan: Börsnotering teckna eller inte?

Någon som tänkt att teckna LED iBond International A/S eller Aegirbio för att sedan sälja direkt?

 

/ Simon

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tecknad LED iBond International A/S, men inte för att sälja direkt. Tycker det är en bra framtids investering som kan ge bra avkastning.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Intressant ur ett tekniskt perspektiv och kanske en framtida uppköpskandidat? Men flera konkurser i styrelseledamoters bagage.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tecknade för 1200 aktier men fick tyvärr ingen tilldelning.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ansökte om 1000st men fick inte tilldelning heller. Danska regler gäller, så alla vi småspararare missade tilldelning.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  ErikA
 2. Vit pil

  Nästa IPO:s då tecknar ni?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  simon

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-03 klockan 13:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂