Bra alternativ till rikatillsammans portföljen?
Sök:

Bra alternativ till rikatillsammans portföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Bra alternativ till rikatillsammans portföljen?

Hej!har funderat på att flytta lite pengar från sparkonto till kvartil allokering försikt.verkar vara bra global spridning och även mellan tillgångarna som infrastruktur,guld,långa och korta räntor,råvaror.tänkte på 1-3års sikt.avgift total på 0.45%.Hur mycket kan en sådan fond tänkas avlasta per år?värt att den är i Isk?ett alternativ till rikatillsammans portföljen?eller sparkonto?

 

Tacksam för svar av någon kunnig person😀

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Daniel!

För att skippa avgifterna så kan du lika gärna göra en egen portfölj med 30% aktiefonder och 70% räntebärande tillgångar, eftersom detta är det som deras portfölj innehåller.

Gör en portfölj enligt ”Nybörjarportföljen” men att du gör den till 30/70 istället för 60/40!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-11 klockan 14:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.