Bra EUR-räntefonder
Sök:

Bra EUR-räntefonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rickard S

ställde för sedan frågan: Bra EUR-räntefonder

Jag har sparande för kostnader som kommer att vara i EUR så i de portföljerna tänker jag att räntorna borde vara i EUR. Rätt tänkt?

Har ni några rekommendationer på bra EUR-räntefonder?

Jag har svårt att veta hur jag ska tänka, hittar t.ex. de här fonderna hos Avanza:

Handelsbanken Euro Ränta har lägst avgift 0,20%, handlas i SEK, risk 4, rating 3

Men jag hittar också Ålandsbanken Cash Manager B, högre avgift 0,45%, handlas i EUR, lägre risk 1, högre rating 4, mycket bättre historisk utveckling. Känns som att den borde vara ett bättre val eller tänker jag fel någonstans? Vill jag att fonden ska handlas i SEK eller EUR?

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-06 klockan 16:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.