Budgetera med kreditkort
Sök:

Budgetera med kreditkort

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lisa

ställde för sedan frågan: Budgetera med kreditkort

Hej, jag skulle vilja be om tips för hur man på bästa sätt budgeterar (och stämmer av utfallet) när man använder ett kreditkort. Själva användningen av kreditkort är jag van vid och det är inga problem (aldrig så att det tillkommer räntekostnader).

Följer i dagsläget upp med hjälp av Think för att sammanställa kostnader på kreditkortet + kontokortet men tycker det är rörigt med att följa upp mot uppsatt budget i excel.

Till exempel om jag gör en utgift med kreditkortet som en kompis ska betala mig för, får sedan tillbaka återbetalning via Swish in på mitt kontokort. Det blir lite rörigt att behöva räkna bort poster från kreditkortsfakturan som inte ska ligga på den.

Har kikat lite på ”You Need A Budget”-verktyget, någon som har erfarenhet av det?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

När någon Swishar mig på det sättet så brukar jag gå in på inkomsten i Tink och sätta den som en ”återbetalning”. Då kan man välja vilken utgift som betalningen hör ihop med, och poff så försvinner både utgiften och inkomsten från Tink.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-15 klockan 13:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂