Bullion Vault och Brexit
Sök:

Bullion Vault och Brexit

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

ställde för sedan frågan: Bullion Vault och Brexit

Efter att ha följt bloggen en tid så bestämde jag mig för att placera lite pengar i guld hos Bullion Vault. Men nu när Brexit närmar sig så är jag inte säker på hur Bullion Vault kommer att hantera det. Några bra råd hur man borde göra med det guldet?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har inte skrivit något om att han avser sluta använda Bullion Vault utan verkar nöjd med det utifrån vad vi kan läsa på bloggen. Om du är orolig för Brexit så har han även skrivit om tyska aktören Auvesta.

Köp av guld på den amerikanska marknaden

Hälsningar
Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej! Jag undrar också över vilka risker som finns i att köpa Guld från BullionVault med ett förestående Brexit.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-25 klockan 16:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.