Bygga Kredit i USA đŸ‡ș🇾
Sök:

Bygga Kredit i USA đŸ‡ș🇾

LÀsarfrÄga till RikaTillsammans-communityn av Tamås

stĂ€llde för sedan frĂ„gan: Bygga Kredit i USA đŸ‡ș🇾

Hej! Jag undrar om det kommer nĂ„got avsnitt om hur man bygger kreditvĂ€rdighet i USA som svensk medborgare. Jag har redan börjat bygga min kredit hĂ€r i Sverige men fördelarna att vara i bra relation med Amerikanska banker blĂ„ser svenska kreditmarknaden ivĂ€g lĂ„ngt…. nĂ„gon som har nĂ„gra smarta genvĂ€gar och tips?

mvh//TK

Det finns 1 svar till denna frÄga

svarade pÄ frÄgan för sedan

Du behöver ett amerikanskt social security nummer för att börja bygga kreditvÀrdighet. Det kan du inte fÄ om du inte har nÄgon form av arbets- eller uppehÄllstillstÄnd i USA. Har du det finns det massor av information om hur du börjar bygga din credit history.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den hÀr frÄgan

Skriv gÀrna sÄ tydligt och utförligt som möjligt sÄ att Àven nÄgon annan kan ha glÀdje av det hÀr svaret.Den hÀr artikeln publicerades 2020-02-14 klockan 17:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

AnsvarsbegrĂ€nsning: Historisk avkastning Ă€r ingen garanti för framtida avkastning. En investering i vĂ€rdepapper/fonder kan bĂ„de öka och minska i vĂ€rde och det Ă€r inte sĂ€kert att du fĂ„r tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahĂ„lls lĂ€mnas uteslutande i informationssyfte, för allmĂ€n spridning, och ska under inga förhĂ„llanden anvĂ€ndas eller betraktas som rĂ„dgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sĂ€lja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras Ă€r personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhĂ€mta rĂ„d frĂ„n andra rĂ„dgivare och basera dina investeringsbeslut utifrĂ„n egen erfarenhet. RikaTillsammans frĂ„nsĂ€ger sig dĂ€rmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det mĂ„ vara som grundar sig pĂ„ anvĂ€ndandet av analyser, dokument och övrig information som hĂ€rrör frĂ„n RikaTillsammans. LĂ€s mer i de fullstĂ€ndiga villkoren.

FÄ mÄnadens bÀsta tips och artiklar!

FÄ de bÀsta tipsen, videoklippen och artiklarna frÄn bloggen
till din mejl ungefÀr en gÄng i mÄnaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkÀnner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta nÀr du vill.