Byta strategi/flytta sparande
Sök:

Byta strategi/flytta sparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av ANTON ENGBLAD

ställde för sedan frågan: Byta strategi/flytta sparande

hej! Har idag ett konto på lysa där jag månadssparar drygt 10 tusen i månaden. Värdet ligger på 130000 i skrivande stund. Har inte vågat göra någon egen portfölj ännu med självplockade aktier men börjar känna mig redo nu. Ska jag sätta in allt på en gång från mitt lysakonto och köpa min portfölj för allt eller ”krydda” mitt månadssparande med det tills det är slut för att sprida ut köpen? Hoppas ni förstår vad jag menar. ALLT GOTT MVH JOHAN

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anton!

Ingen kan bestämma vad som passar bäst för dig i den frågan.
Men eftersom du inte har hållit på med aktier innan så hade det varit en bra idé att börja testa på med mindre belopp först för att känna på det, så att börja med att en del av månadssparandet går dit hade nog jag gjort.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-15 klockan 22:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.