Byta till kapitalförsäkring, från ISK?
Sök:

Byta till kapitalförsäkring, från ISK?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Byta till kapitalförsäkring, från ISK?

Hejsan. Jag har ett Danskt bolag som nuvarande ligger i min ISK portfölj. Borde jag sälja dom nu innan det förhoppningsvis växer alltför mycket, för att då köpa in dom i en kapitalförsäkring istället?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Alexander!

 

Ja, det kan nog vara smart att se till att ha dina danska aktier på KF istället, det är mer gynnsamt för dig skattemässigt.

 

Vänliga hälsningar

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.