Byta ut Öhman Realobligationsfond?
Sök:

Byta ut Öhman Realobligationsfond?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Julia

ställde för sedan frågan: Byta ut Öhman Realobligationsfond?

Hej!

Tack för en riktigt intressant blogg och podd. Jag tänkte hänga på den globala barnportföljen men har en fråga.Jag tänkte börja med att spara 2500 kr i månaden, men det blir svårt med den rekommenderade fördelningen. 5 % av ”Öhman Realobligationsfond” blir bara 125 kr och fonden har minimum på 200 kr. Är det någon som har något tips, bör jag välja en annan fond? Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

En annan lång räntefond inte ser ut att ha en gräns på minsta månadssparande är AMF Räntefond lång. IKC avkastningsfond som har både långa och korta räntor har minsta månadsspar på 100kr.

Lycka till med sparandet!

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-20 klockan 13:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂