Byte av fonder
Sök:

Byte av fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Danne

ställde för sedan frågan: Byte av fonder

Hej!

Jag har under det gångna uret enbart månadssparat i aktie-fonder men vill nu byta innehavet i aktiefond till ränte-fonder. Min fråga är huruvida det enbart räcker med att ”byta” innehavet för att ändringen för det automatiska månadssparandet ska gå in också eller behöver jag efter bytet även ta bort aktiefonden helt och sedan lägga till räntefonden istället?

Tack för svar! :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,
Du måste även göra ändringen manuellt i ditt månadssparande.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Strålande! Tack för svaret, John! :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Danne

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-12 klockan 10:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.