Bytt bank - Omplacering av kapital
Sök:

Bytt bank – Omplacering av kapital

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter

ställde för sedan frågan: Bytt bank – Omplacering av kapital

Hej,

 

Jag har precis bytt bank och löste då upp innehavet som jag har för min son. Nu tänker placera pengarna enligt din modell ”Globala Barnportföljen”. Hur bör jag då gå till väga med att placera pengarna? Skall jag börja spara månadsvis med den summan jag haft sedan tidigare och vänta med att investera ”alla” pengarna jag hade i det tidigare innehavet och vänta på ett bättre läge på börsen. Eller skall jag investera det tidigare innehavet + månadssparandet i portföljen?

 

Tack på förhand,

Peter

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har gjort inlägg om detta, ifall man ska dela upp en större summa eller investera direkt.

Investera allt på en gång eller sprida ut det över tid?

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-10 klockan 11:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.