cashbacker.se erfarenheter?
Sök:

cashbacker.se erfarenheter?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Eros

ställde för sedan frågan: cashbacker.se erfarenheter?

Någon som har erfarenhet av https://www.cashbacker.se ?

Kontanter tillbaka vid onlinehandel

 

mvh Eros

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tycker den funkar väldigt bra, bättre erbjudande och högre återbäring än tex refunder eller nowo. Köpa via appen kan strula ibland men med ett mail till kundtjänsten så fixar dom det utan problem. Så smidigast är ändå använda deras plugin i webbläsaren på datorn. Utbetalningen från dem till eget konto tar några dagar bara.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag har aldrig förstått vitsen med dessa upplägg. Är det inte bättre att få rätt pris från början?

  Det känns som man försöker få folk att tro på att man tjänar pengar när man konsumerar. I verkligheten drar man ju på sig nya utgifter.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 2. Vit pil

  Hur drar man på sig nya utgifter? Om jag ska köpa något kollat jag alltid vart det är billigast på nätet sedan om tex Cashbacker/refounder/nowo har någon återbäring via dem. Så man betalar mindre än lägsta priset.
  Varför betala full pris när man kan betala mindre?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Morgan
 3. Vit pil

  Ok. Du klarar säkert av detta, men jag sett allt för många fall av motsatsen. Personer som stirrar sig blinda på återbetalningsprocenten i stället för att fundera över om de verkligen behöver alla prylar.

  Cashbacker m fl ger givetvis inte pengar tillbaka på grund av ren välgörenhet. Det ligger i deras affärsidé att upplägget genererar en högre försäljning.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 4. Vit pil

  Nu var det väl inte det han frågade om? Utan hur det funkar? Har nog med tillit till personer som hänger på denna sida inte ska fastna i något köphets och istället fokusera på deras fråga.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Morgan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Fungerar bra. Men prova http://www.rewardnetwork.se – mycket högre återbäring!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-26 klockan 09:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.