Cashflow
Sök:

Cashflow

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Disa

ställde för sedan frågan: Cashflow

Hej rekommenderar ni att man köper spelet cashflow? Om man har lyssnat på alla podar, läst bloggen och läst böcker som rich dad poor dad, vägen till din första miljon osv. Kan spelet lära mig mer? Är det värt att lägga pengar på?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag vet inte om jag skulle säga att det ger speciellt mycket mer, men om du ser det som ett kul nöje som samtidigt ger lite så kan det vara ett bra köp.

Jag och mina kompisar tyckte att det var underhållande att spela på stranden i Kroatien förra sommaren.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-03 klockan 10:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.